BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Gränssnitten BetFred Toolbar och Simple Bet är tillgängliga för den som önskar spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor ges en spelare olika tips på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en hemsida som erbjuder spel på diverse event från många länder världen över och de kommer i 6 olika språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är mycket enkel och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att tillhandahålla sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos BetFred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder också sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att starta ditt spelande hos BetFred är det endast att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar bara några minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man efteråt kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler metoder att uträtta en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver hjälp eller söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i många språk och man kan kontakta dem genom e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns dessutom en gräns för den summa man kan vinna per dag och veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred innebär att man kan ta del av fler olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige samt Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Här.

En anna fördel som spelare hos BetFred kan även ta del av är deras assistans vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på nätet.