ComeOn.com får Guinness tidernas rekord för världens igenom tiderna allra största jackpott- ersättning

Spelbolaget ComeOn (ett av få bolag rekomenderat av Gert Gambell) har fått sig tilldelade ett världsrekord av världsberömda Guinness Rekordbok för att ha betalat ut världens igenom tiderna största jackpott på en spelautomat på internet. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig student som fick 109 miljoner kronor. Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att läsa: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat på webben är 109 miljoner kronor och vanns av en lirare på ComeOn på spelet “Mega Fortune“, . Vinsten betalades ut till en anonym norrman den 24 september 2011.”

När vinnaren, som är från byn Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom bo efter en utekväll, tittade på en hinna och spelade några spel på ComeOn.com eftersom han inte kunde somna. Beslutet att spela på internet gjorde honom 109 miljoner kronor rikare. Inte heller det hjälpte honom att falla i sömn, och han medgav att han höll sig vaken till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman ger den unge gubben följande inlägg, “Jag behöver lugna ner mig främst, innan jag ens kan börja fundera på vad jag skall göra med pengarna!”

Spel som gav honom storvinsten har det adekvata namnet “Mega Fortune”, en enarmad bandit som kan ge jättelika jackpottar.

Henrik Persson, ComeOns Vd, sa att också om han aldrig förväntade sig att hans affärsverksamhet skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bli belönad för. Han sa, “Att slå rekord igenom en enorm utbetalning till en spelare är det bästa sättet att visa folk att du inte blott kan kamma hem storvinsten på ComeOn.com, utan att det även sammanfattar vad ComeOn handlar om. Vi tittar på till så att besökarna som vinner gör det på riktigt. Det är absolut vad som får dem att komma tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för ComeOn.com, Huw Thomas, att oxå om det kom som en liten chock också för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte totalt oförhappandes. Han sa, “Att skapa vinnare är absolut vad ComeOn.com handlar om. Att bliva belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till sajten i sig samt en rejäl godkännandestämpel på att vi har de största vinsterna online och garanterar utbetalningar – oavsett hur stora de är!”