Arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en term som i spel samt vadslagning syftar till att spela säkert, utan att förlora pengar. Man menar att det finns ett sätt att spela sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % avans som medeltal.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting ses av många nära nog mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, eftersom konceptet skänker garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig vinst på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av penningplacering samt här får man dessutom syssla med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som skänker garanterad vinst. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting oxå kallas för surebetting, sure betyder bestämd. I finansvärlden är arbitrage ett koncept som går ut på att man säljer lågt och köper högt på ett par skilda marknader samtidigt. Man gör en direkt avans samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts hemlig för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord samt bekräftad som investeringsstrategi. Mer Info HÄR

När det gäller arbitrage betting så «köper och säljer» man odds och marknaden är två konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de två olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med avans oavsett vilket av lagen som vinner spel. Denna art av arbitrage situationer erhålla var dag, året om, samt går att utnyttja lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man spela sina befästa spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds och större vinstsummor. En spelbörs kan alltemellanåt även kallas oddsbörs samt Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en parti avslutas får man sin vinst som mestadels innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hurdan mycket man lirar för kan detta på en månad bliva en liten summa extrapengar eller en ganska stor summa. Om man tittar på till att spela på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man därjämte att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att lära sig de basala strategierna kring säkert spelande, samt man behöver satsa en aning pengar hos några olika bookmakers, men man kan börja med hurdan små eller stora summor man känner att man har råd med. Ett gott direktion är att börja spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hurdan det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på internet, allt från avgiftsfri e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com samt alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet runt arbitrage betting samt medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för blott ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med stabil vinst vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men tittar på man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt plötsligt enormt hög. Säg att man lirar på fem matcher om dagen i en månad samt att varje spel ger totalt 50 kronor i avans, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En skaplig summa extrapengar för bara några timmars arbete var vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en favör om man har ett engagemang av att tjäna pengar.