Arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en begrepp som inom spel och vadslagning syftar till att agera riskfritt, utan att gå miste pengar. Man anser att det finns ett sätt att spela sure bets som gör att man kan gå minst 2-10 % vinst som standard.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting synes av många nära nog mer som en investeringsform än som en form av vadslagning, eftersom konceptet skänker garanterad vinning, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig vinst på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av penningplacering samt här får man dessutom arbete med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som ger garanterad vinst. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting oxå heta för surebetting, sure betyder bestämd. I finansvärlden är arbitrage ett idé som går ut på att man saluför lågt och handlar högt på två skilda marknader samtidigt. Man gör en direkt avans och ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts hemlig för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord och bekräftad som investeringsstrategi. Mer Info HÄR

När det innefattar arbitrage betting så «köper och säljer» man odds samt marknaden är ett par konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de två olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spelet. Denna art av arbitrage situationer uppstår var dag, året om, och går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man satsa sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds och större vinstsummor. En spelbörs kan alltemellanåt även kallas oddsbörs samt Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin avans som mestadels innehåller 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Avhängig på hur mycket man lirar för kan detta på en månad bliva en liten summa extrapengar alternativt en ganska enorm belopp. Om man tittar på till att agera på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man därjämte att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att bilda sig de basala strategierna kring arbitrage spelande, och man behöver satsa en aning pengar hos ett litet antal olika bookmakers, men man kan anträda med hurdan små eller stora summor man känner att man har råd med. Ett bra råd är att anträda spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hurdan det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på internet, allt från avgiftsfri e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com och alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet kring arbitrage betting samt medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för blott några år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad avans vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men ser man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten helt plötsligt enormt hög. Säg att man spelar på fem matcher om dagen i en månad samt att varje spel ger totalt 50 kronor i avans, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En ganska bra summa extrapengar för bara ett litet antal timmars arbete varje vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en fördel om man har ett intresse av att tjäna pengar.