Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på Australiens topplottos

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – alternativt Lotteri Superdraw – skänker större jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inberäknad nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw sker bara mestadels 7 alternativt 8 gånger per år – oftast vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jultid samt nyår tid. För mer info Klick här.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool ger delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att finansiera detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw finns ett andra stort Australia spel – det är Megadraw – som erbjuder ännu mesta jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – händer bara en gång per år runt jul samt nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner och innehar också nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken briljant start på det nya året skulle det inte vara att har en stor avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna samt ger de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan samtliga lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw skänker bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att deltaga är samma som varje vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en del av det australiska Lotto Bloc som tillsammans erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan utav Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier innehar funnits efter 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Var år nära nog 1/3 av de pengar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen samt över 60% utav använda slantar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en utav de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett samarbete med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som medger lirare från hela jorden för att handla lotter på internet för nära nog samtliga NSW Lotto spel.

Igenom OzLotteries – ett utav de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan du kan spela lotteri på nätet med NSW lotteri – och det inkluderar den australiska Superdraw därtill alla de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de mesta nationella lotterispelen som styrs utav regeringarna runt om i världen, skulle du vanligt få behövt att leva i det berörda landet att faktiskt övervara någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de mesta lotterier från bekvämligheten utav ditt eget bostad, även om var i jorden man bor.

Detta innefattar alla spel som erbjuds av NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw samt Megadraw spel samt Oz Lotto samt man kan välja dina nummer på Superdraw hemifrån på Internet samt handla dina biljetter om man bor i Australien eller någon annanstans i jorden.

utanför Australien och önskar spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto och få en försäkran att spela på efterträdande att få dragning alternativt bara vill njuta utav enkelheten och bekvämligheten att kunna handla lotter hemifrån i favoritsoffan.