Betta på tennis – sportvadslagning för den tennisintresserade

Tennis betting är i korta ordalag när man vadslår om vem som ska vinna en speciell tennis match. Tennis är en racketsport med sina anor från England. Matcherna spelas emellan två eller fyra personer på en bana med rektangulär design. Tennisbanan har ett nät som skiljer banan i mitten samt spelet går ut på att skjuta tennisbollar med sina rackets över nätet, men inom de utmarkerade linjerna. Tennis uppfanns för 140 år sedan av den brittiska majoren Walter Clopton Wingfield och blev snabbt en uppskattad idrott, särskilt i societeten i engelsktalande delar av världen.

Idag lirar massor av folk tennis världen över. Bortsett från att det är en idrott som skänker kroppen väldigt bra exercis samt fysisk aktivitet så är det också ett angenäm och socialt sätt att träna med t ex kompisar. Klicka Här för mer info

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

När man håller på tennis betting så handlar det mindre om att möta bollar med racketar och mer om att träffa rätt vinnare, eller förlorare om man nu föredrar spelformen lay odds. Om man tycker om att tennis betting så är man långt ifrån allen, det är en mycket populär vadslagningssport. Man hittar mängder av tips online, så länge man känner till att vara ganska kritisk till de källor man använder sig av. På en spelbörs kan man ofta finna fängslande info. Det finns som bekant en ansenlig del svindlare i betting branschen också. Bästa listan på hederliga bookmakers och spelbörsar finns på gertgambell.com.

Man kan arbeta med tennis betting på alla vadslagningssajter värda sitt namn, även hos fysiska spelombud som Svenska Spel givetvis. Förslag och odds för var match finner man online samt man kan oxå gå med i forum för att debattera spelare, matcher samt andra tennisevent. Den tennisspelare som tjänat mest pengar på tennis igenom tiderna är Roger Federer från Schweitz.

Är man en riktig tennis betting entusiast så kan det vara festligt att följa vissa matcher direkt. En väldigt känd tennisturnering hålls i Wimbledon, vilken är en liten förort till London. Turneringen som har samma namn som orten spelas i Wimbledons massiva tennisanläggning där över 400 000 personer får plats i publiken. Här finns oxå ett tennismuseum.

Världens största tennisturnering heter Davis Cup och har anor från år 1900 då den kallades International Lawn Tennis Challenge. Det var inte förrän 1946 som turneringen fick namnet Davis Cup. I början var Davis Cup endast USA mot Storbritannien, men idag deltar länder från hela världen. Finalmatcherna i Davis Cup brukar spelas mot slutet av året samt då är det faktiskt högsäsong allmän som gillar tennis betting.