Betting Exchange – Spelbörs vad är det för något?

En spelbörs kan man beskriva en aning som den nya sortens betting som ger högre odds, eftersom det nu är spelarna själva som sätter dem, istället för som förr, då bookmakers stod för det jobbet. Med högre odds blir också vinsterna högre och därför spelar allt fler idag med assistans av en spelbörs. Spelbörsen lever på provision från dom som vinner, upp till 5%.

Bäst spelbörs-odds på detta brukar det vara HÄR.

Traditionellet sett så är det en bookmaker som sätter oddsen för ett spel, det är också den som samlar in alla de pengar som folk satsar. Utan en bookmaker ser spelsituationen väldigt avvikande ut, det blir spelarna själva som får sätta oddsen mot varandra via spelbörsar, vilket skänker högre odds samt högre vinstsummor. Klicka Här för mer info

Man sätter med en spelbörs sina pengar på ett lopp alternativt en spelare, precis som vanligt och när man vinner betalar man bara en liten belopp i provision. När man förlorar utgår ingen debitering samt man förlorar endast den summa man har spelat för.

En grundförklaring av börsen är att det är en marknadsplats där man handlar med aktier eller andra handelsdrivna gods som ex. guld, spannmål och el. På en spelbörs fungerar systemet i stort sett likadant, fixerad handelsvaran är odds för olika spelevenemang.

Spelande, oavsett vad det är man satsar sina pengar på, är riskfyllt. Hade det existerat en chans att med hög sannolikhet hitta ut vem som ska vinna ett lopp eller match, så hade spelkonceptet försvunnit omedelbart. Chansen att vinna stora pengar på spel finns, med oddsen är enormt små. Med en spelbörs ökar oddsen något samt samtidigt ökar oxå vinsterna. Man har därmed allt att vinna på att lämna sin bookmaker samt gå över till en spelbörs. Man kan också begagna sig av en spelbörs för att lägga så kallade sure bets, eller säkra spel, som det ibland heter på svenska.

Vad är det då med högre odds som skänker spelaren ett bättre utgångsläge?

Ju högre oddsen är på ett spel, desto större vinstsummor finns att kamma hem för den som vinner. Om en bookmaker tar en viss debitering så blir oddsen till spelarna automatiskt lägre, vilket gör att spel via en spelbörs alltid har möjlighet att ge högre odds än spel via en bookmakersajt. Därjämte ökar oddsen ju fler lirare som är med. I annat fungerar spelbörsen absolut som en vanlig spelsajt, man kan back odds samt lay odds alternativt spela i enlighet med annorlunda spelsystem.

Det här med att satsa tillfredsställer många människors behov av spänning, risktagande samt hopp om framtiden – i alla fall för en tag. Denna tag varierar avhängig på person samt fas i livet. Somliga behöver nya spelkickar var dag, medans andra nöjer sig med att spela någon gång alltemellanåt. Ett litet antal har sitt spelande som en ceremoni att genomföra vid en speciell klockslag varje vecka, kanske på fredagseftermiddagen, efter arbetsveckans sista timme, alternativt på söndagen, som en uppladdning av energi före en ny arbetsvecka. Somliga satsa själva i lugn och lugn, medans andra lirar i grupp.

Hur man spelar är upp till en själv, man får ta eget förpliktelse. Emellertid måste man vara över 18 år gammal samt se till att spelandet inte leder till ett besvärligt beroende. Det kan gå väldigt fort att gå miste spelvett när man ständigt är på jakt efter den där stora vinsten som säkrar ens futurum.

Det finns idag 2 ledande spelbörser på marknaden samt alla 2 har sin bas på de brittiska öarna. Betfair är brittisk medans Betdaq är Irländsk. Båda är riktigt bra spelbörsar och värda att satsa sina pengar på. Någon svensk spelbörs värd att nämna finns inte. ComeOn har haft en bra spelbörs men fick inte volym. Parbet var bra men det samma hände. Redbet var fantastisk men övergick till oseriöst agerande och är idag ett ett spelbolag man skall hålla sig långt borta från. Allt för många har fått sina konton stängda och aldrig sett sina pengar igen. Redbet är listade på bad-bookmakers. https://tv-3bet.com/vad/redbet-pungar-ut-over-2-miljoner-i-skadestand-i-forlikning/