Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att folk köper skraplotter via nätet. Många är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk frihet levande. Alla kanske inte skrapar lotter i förhoppning om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Skraplott-tips Klicka Här.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan även lägre. De flesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så handlar man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna med omsorg en för en tills allt av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allting på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online via ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många skilda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att kolla vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man tycker om ritualen att gå ner till spelombuden en bestämd veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller i alla fall skapligt mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det handlar om vilken typ av spelande som helst så är det betydelsefullt att man har koll på sig själv, att lägga ut småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor fort stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många människor hamnar i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online ibland är självfallet ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.