Dags att Rätta Lotto – här är resultatet

Att rätta lotto är enkelt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen vänta till lotto dragningarna på onsdag alternativt lördag, eller så kollar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på nätet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit lätt att satsa på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt poppis hemma i stugorna och det finns de som inte har förbisett en endaste vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från begynnelsen har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag afton under bästa sändningstid, för att attrahera så många spelare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade framför soffan med familjen samt uppdukat helgmys före man känner att det vore roligt att själv delta i lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Klicka Här för mer info

Att spela på lotto är lika lätt som att rätta lotto, det kräver nästan ingenting av spelaren. Om man jämför med betting där folk spelar på vilka lag, hästar eller sportutövare som skall vinna eller förlora särskilda matcher, så är lotto rena barnleken i jämförelse samt lämpar sig för den som gillar en aning spänning i vardagen, utan större engagemang. Vill man hellre känna att man med kunskap och påläsning kan bättra sina chanser att vinna, så är lotto förmodligen inte rätt spel.

För att satsa lotto kan man gå tillväga på två olika sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden och beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, alternativt så bänkar man sig vid burken och gör allt via internet. Hurdan man går tillväga har ingen betydelse för ens vinstchanser, men det har ofta enorm betydelse för vilken känsla varje spelare har för spelet.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att spela på lotto blir allt mer populärt för varje år som går samt nu är just Lotto samt andra rena turspel där siffror är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är just Svenska Spel som tjänar miljarder på landets spelare varje år.

Dragningarna av veckans lottovinnare och jokervinnare sker två gånger i veckan. Den klassiska dragningen händer på lördagar kl. 19.55 och alla lottorader skall vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att beläggning registreras i tid för dragningen. Ytterligare en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 samt då ska lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man missa sändningen så kan man rätta lotto antingen genom text-tv eller internet.