Delta i Majestic Millions via Eurolotto

Nu för tiden lanseras nya spelsajter online på löpande band. Spelmarknaden på webben är en raskt ökande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är hård och för att sticka ut gäller det att erbjuda både flera samt höga vinster. Eurolotto är ett casino online som sannerligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska generera vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna nummer samt bokstäver åt sin lott. Var lott består av fem nummer och två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som bara har ett nummer rätt vinner sin lott åter. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro och 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får full lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därnäst kommer den resterande vinsten betalas ut under ytterligare 29 utbetalningar på 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum ungefär en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en noga vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel vinst om man har blandat nummer och bokstäver korrekt i sin lottrad. För vinsten innan jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Få reda på mer här.

Dragningarna i lotteriet sker varje dag live klockan 20:00 CET. För att kunna delta i samma dags dragning så ska lotterna köpas före 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till nästa dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för kommande dags dragning.

Eurolotto är noggrant med att betona att deras plattform är 100 % säker och trygg. Och registrerade användare kan känna sig säkra med både insättningar samt uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare ska spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Således är det möjligt att justera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är tämligen enkelt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och självfallet måste man godta de regler och villkor som Eurolotto ställer upp. Om dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det bara att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Därnäst kan man komma igång och göra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det möjligen inte går att hitta svar på via Eurolottos webbplats, så är det alltid möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som har öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som till exempel handlar om registrering, insättningar samt uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås genom telefon, mejl eller live-chatt.