En lista över De Absolut Bästa Lotto Spelen

Om du tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på ett litet antal av de nationella lottodragningarna men fort insett att man behöver ha sitt hem i det aktuella landet för att kunna spela samt satsa på några av dessa lottodragningarna?

För är du en förnuftig man alternativt kvinna så slösar man ej dina surt förvärvade pengar på att spela på Svenska Spels Lotto som innehar något utav de uslaste och sämsta oddsen världen har skådat.

Idag är det så antagligen ordnat tack vare Nätet att man behöver inte längre vara resident i landet du spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en lista över 10 lotterier från hela jorden:

1. Lotto 649:

Spelet erbjuds i hela Kanada och har jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ca 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de flesta övriga delar av världens lotterier är skattefria.

Det innebär att man stå sig allt som du vinner (Du antagligen behöver betala skatt i ditt fosterland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 av en brud i Spanien, vilket tillverkar det till det största schablonmässiga lotterivinsten igenom tiderna
(Det fanns större Powerball vinnare, men de får livränta-betalningar och inte ett engångsbelopp).
Detta är ett bäst spel att spela för stora pengar.
Oddsen för att möta jackpotten är ca 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i valda amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ungefär 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds utav flertal spelföretag bland andra av OZ lottery och i utvalda amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Maximalt:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som också offererar ett spel-i-ett-spel med en bättre chans att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Flera varianter av spel i somliga amerikanska delstater, men med likartade bra odds, vanligtvis kortare tid än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Kontant For Life:

Terminal spel som erbjuds utav många amerikanska delstater och kanadensiska provinser.
Allmänt erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med förhållandevis goda odds för att vinna omkring 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Offererar stora jackpots, vanligen i tiotals miljoner dollarklassen med odds på omkring 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nära nog varje global lotteri erbjuder omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det finns flera typer utav spel med annorlunda priser och olika odds.

Men den viktigaste punkten för dessa varianter av spel är att du ej ska avvakta på siffrorna som skall dras för att se om man är en vinnare – du känner till bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien också detta via Oz lotterie.com

Ganska anständiga odds, med ungefär 1-i-8-miljoner, med rätt så anständiga priser, ehuru vinsterna ej är så stora. Klicka här för mer info

En sista inlägg till listan.

Flertal utav spelföretagen offererar att man kan provspela helt gratis, jag registrerade jag på OZ lottery samt fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?