En trisslott bidrar till lite extra spänning i vardagen

Många människor drömmer verkligen om att trisslotten en vacker dag ska resultera i storvinsten. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en sann skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen jämt tämligen nära.

Många har en veckotradition av att köpa en trisslott eller två – måhända till helgen för att fira av jobbveckan. Andra köper sin trisslott lite mer sporadiskt. Somliga håller utkik efter tecken i vardagen som tyder på att man är förföljd av tur, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att köpa en trisslott innebär inget speciellt stort hål i plånboken, men bara om man begränsar sig till en trisslott ibland. Det finns de som blir smått besatta av att köpa trisslotter och för vissa går det riktigt illa. Man bör helst därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man har för avsikt att spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att skrapa trisslott bör helst ses som ett spännande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst bör man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man måste veta att chansen är liten.

Att vinna mindre summor på sin trisslott är dock förhållandevis vanligt och det är inte så sällan som man erhåller sina spelpengar tillbaka. Därjämte kan en extra femhundrig till helgen kännas oerhört fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart sant, men man fölorar heller inget på att inte spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Om man gillar spänning och chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske infinner sig en dag!

Alla sitter vi nog stundtals och römmer om vad vi skulle göra om vi vann en enorm summa pengar. Resa? Lägga pengar på hus, eller kanske en båt? Investera? Betala av skulder? Ge bort pengar? Renovera garderoben..? Drömmar har vi otaliga och det är bra för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott mellan varven hjälper en att drömma stort.

Det finns lite skilda typer av vinster på trisslotter, inte bara de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man igen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång blir man garanterad en fast månadsvinst under ett visst antal år. 3Wow information: På denna sajten.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en gängse dröm för många. Vem skulle inte vilja dra hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan införskaffa trisslotter hos sitt spelombud, alternativt skrapa virtuella lotter på spelsajter på webben.