Hur man blir en bra Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik lätt match.
Samtliga känner till de basal premisserna:
En individ, beväpnad med en uppsättning bollar alternativt siffror, ropar ut slumpvis valda nummer tills en spelande besökare ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de ser och känner till.

Dock, för den som ska vara Bingoutropare är det mycket mer invecklat.

Detta kommentar hoppas att införa dig till vad som behövs, men också att assistera de mer erfarna att förfina sina stilar och samma tid förklara några utav de mindre logiska smeknamnen till spelarna. Här lärde jag mig spela bingo:
spela bingo gratis

Förbereda scenen

Före man kan börja studera om försäljning av biljetter samt kalla nummer, är det värt med en kort introduktion.

Du måste fastställa hur många spel du kommer att spela, om du kommer att sälja biljetter före varje spel eller i ett broschyr för hela den första sessionen, och om du kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, eller blott för “huset”.

I den mer formella inställningen utav ett professionellt spel, kommer dessa saker antagligen allaredan vara fastställda och du kommer antagligen att få utbildning på annorlunda fason att göra don.

Men om du ej innehar dessa don fixa för dej kommer i sanning, din publik att diktera (högljutt) hurdan man skall administrera det.

Om du exempelvis skulle ta vägen runt samt avyttra biljetter till en liten äldre grupp så är det i allmänhet snabbare samt enklare, men i en ungdomsklubb önskar man absolut att de skall köa soft och stilla och ta det lugnt.

Förslag för att ropa
Stressa ej.
Om man inte är van att vara eller tala framför en grupp folk, är tendensen lätt att du talar för snabbt, stammar förvrängda siffror och snabbt utvecklar en torr gap.

Tala så explicit som man kan och prova vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att dricka till hands hjälper oxå.

Se till att man ger bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Utav någon motiv kommer samtliga minsann att tro att du är en mycket rättvis samt pålitlig utropare.

När man ropar fortskridande numrering, skaka en del på huvudet samt “tuta” nästan ohörbart.

De mesta lirare kommer att ana att om man ropar fortskridande numrering, så är det ditt fel för att du inte “blandat upp dem” tillräckligt samt kommer alltemellanåt att bröla något om detta till dej.

Taktiken med att vara lite förvånad själv föregriper spelarna och lämnar dem att istället gnälla på otur eller bristfällig materiel.

Man kan undvika de flesta problem genom att vara tydlig i begynnelsen.
Till exempel är det en allmänt accepterad bestämmelse att om någon inte ropar “Bingo” på det siffror som kompletterar en bana, så förlorar de sitt pris.

I en mer informell ett klimat, är det viktigt att belysa detta alldenstund vissa aktör antagligen ej har spelat dessförinnan.

Folk kan bli rätt så otäcka och klandra dej för “inte äga förklara den biten innan “.

Ibland kan folk få feltryckta kort med sexton nummer på i stället för femton eller att de är utskrivna dubbelt.

Hurdan du hanterar detta är upp till dig, men igen om man förklarar detta i början att det är opp till spelaren att säkerställa att deras kort gäller och ser riktiga ut, så kan man undvika problemet helt.

Starta med att bedja dem kontrollera att varje kort har femton annorlunda nummer anordnade efter det system som gäller hos dig för detta spel, och om någon ej är korrekt att de ändrar dem innan spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sig, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips och du kommer att bliva en bäst och uppskattad bingoutropare.

Just nu är det en stor Kundbonuspå detta ledande svenska bingobolag.