I TV på lördagar kan man se lotto lördag resultat

Lotto lördag resultat presenteras i TV-kanal fyra mellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en väl inpräntad hävd bland lottospelare. Numera dras veckans lottovinnare även på onsdagar samt i samband med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flera anledningar till detta. Mestadels är man fri på lördagen samt söndagen vilket innebär att lördagen är den enda dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro och placera sig på kvällen utan jobbångest inför morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat och lördagsgodis och hittar inte sällan på tillägg skojig saker att göra samt för en hel del ingår där lotto lördag resultat. Innan man slår på kvällens filmrulle, eller gör sig beredd för fest så tittar man under fem rappa och spännande minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra anledning att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, antagligen är det oxå på grund av detta man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas seg samt krävande. Det är därför bra att ha ett islag som piggar upp, något man kan se fram gentemot under dagen. Lotto onsdag är en briljant anledning!

Lotto lördag lotto resultat är numer en tradition med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta slår vad man sig ihop med någon i familjen alternativt med vänner, att dela spelglädjen ger så mycket mer än om man bara slår vad för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt stor omsättning. Man kan självklart oxå satsa på utländska sajter, men vill man satsa lotto samt få vara med på spänningen när lotto lördag konklusion presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man spelar på lotto så väljer man ut sju av 35 nummer i en rad. Varje siffra presenteras enskilt så om man skall vinna måste alla siffrorna både klaffa och anlända i rätt följd. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det vinst oxå vid sex samt fem rätt. Samtidigt som man slår vad på Lotto kan man också spela på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar samt onsdagar samt spelar man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att vina Sveriges största avans – Drömvinsten. Mer Info HÄR

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en angelägen fraktion lördagen samt en tag laddad med spänning samt förväntning.