I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 samt då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels Inkomstkälla money maker med miljarder kronor i statlig vinst vart år. Spelet är enkelt och lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig vid Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen skänker en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera rejält, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt enkelt att bilda sig och antagligen är det därför som spel lockar så många spelare. Man väljer ut sju nummer mellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 och tar ca 5 minuter. Satsar man ett litet antal slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man därjämte chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan plötsligt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset alternativt en hundralapp på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto och vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många människor, men det kan också förvandlas till ett avhängig som långsam men säkert tar opp mer och mer av ens tid, hushållning samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen och kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nära nog hur liten mängd alternativt mycket pengar man vill samt det är ett bra förslag att hålla spelkostnaderna betryckt. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex bara selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka. Mer info: På denna sajten

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig kulspetspenna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har emellertid exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.