Internets främsta spelbolag heter Paf

Sedan 1999 har spelbolaget Paf funnits på nätet och erbjudit spelare att satsa online. Förutom att erbjuda sina spelare en lång rad av flera underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Mer information: Klicka på denna länk.

Paf

PAF startades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man åtskilliga olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort utbud av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först göra en insättning och detta är enkelt och kan genomföras via diverse metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav olika betalningsmetoder genom internet som Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att tillämpa sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som inte allt för sällan gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För mer information om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella och hobbyspelare, som ges chans att ta del utav deras bettingsalternativ.