Kolla ditt lotto resultat i TV4s lotto onsdag

Från början hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper inom sitt spelombud för att satsa på en lottorad alternativt två, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med reguljär arbetstider hinner precis. Resultatet för lotto onsdag presenteras i Tv 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 samt idag är det tillsammans med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flertal miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan och idag finns det chans att förena sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flera miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto fungerar som så att man väljer ut sju a emellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större möjlighet har man på avans. Får man alla rätt så vinner man i regel en rejäl belopp samt har man därjämte minst ett par rätt på Jokern så kammar man bo Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer varje år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att satsa på lotto alternativt andra spel är något som de flesta har en förhållande till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar upp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende och som effekt får allvarliga sociala och ekonomiska bekymmer. För var vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare samt många av dem känner att det efterträdande gång nog är just de som kommer att inbringa den där stora summan som ska råda bot på problemen eller betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar dock av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta upp en specifik spelsumma att spela för varje månad och tittar på sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att tjäna pengar. Sedan man började framföra lottoresultat oxå på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Somliga har sitt spelande som en helig rit, medans andra är mer avslappnade och spelar lite då och då när lusten faller på eller man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i vissa länder är lottospelade forte kopplat till turtecken, nämligen signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är extra lyckosam exakt idag. Det kan agera om att man t ex hittar en hundrakronorssedel på marken.

Ett litet antal spelar i ansamling samt har spelandet som en social evenemang, i somliga fall delar man till samt med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella koncept, som att man måste kryssa i sina siffror med en särskild penna eller använda sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan demolera denna persons spelupplevelse. Mer Info HÄR

Lotto lördag samt lotto onsdag fungerar absolut likadant, men med annorlunda dragningstider.