Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos avstamp 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning vart år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som ska komma i rätt följd för att ge vinst. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern och då ha möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot samt alltid är på åtminstone 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har funnits sedan 2005 och har som mest get en enskild spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en helig hävd för vissa och en sällan förekommande impulsiv impuls för andra också finns det de som lirar kanske varannan vecka, eller en kupong per månad. Hurdan ofta man lirar och vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som gillar spel slår vad allt mer samt ofta. Att spela lotto är hur lätt som helst, nära nog lika lätt som att skrapa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att hitta resultatet på både internet samt text-TV.

Spelande på nätet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare menar dock att hälft poängen med att spela försvinner när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda siffror på en papperslapp betyder något för riten. Många lirar oxå precis före slussarna stängs för inlämning samt stannar kvar och dricker en kopp kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är frejdig för att spela lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, idrott, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett angeläget tips att från begynnelsen avgöra hurdan mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i frekvens med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar människor i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man låna till moderat samt vänster och ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt låga odds för att man skall bli miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en frisk nivå och med realistisk inställning. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Mer info: På denna sajten

Lottoraden lördag kan man satsa på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.