Layodds – att satsa på förloraren|Spela på laget som förlorar – det är lay odds det

Lay odds är i antonym till vad många kanske skulle ana, ett sätt att vadslå om vem som ska förlora ett spel. Det kan låta en aning negativt laddat att satsa på förloraren, men det är ett lika giltigt fason att spela som vilket övrigt som helst. Om man känner att det är enklare att satsa pengar på vem som ska gå miste en match så är lay odds sättet för en att spela.

Säg att Barcelona spelar mot Milan och du känner att förloraren i detta spel blir Milan, då kan du investera pengar på denna utkomst. Du spelar lay odds på Milan och om Barcelona vinner, eller det blir lika, så vinner du ditt vad, för inte i något av dessa ett par fall så vann Milan, vilket var vad du förutspådde med ditt vad.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Motsatsen till lay odds är satsa odds, vilket givetvis då innebära att man satsar pengar på vilket författning som ska vinna en match. Där är vinstchansen något snävare eftersom det team man lirar på måste ta hem segern. Blir matchen oavgjord så står man utan vinst. Man kan begagna sig av lay odds även i annorlunda spelsystem som t ex säkra spel (sure bets). Ledande sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com, båda är gratis.

Att satsa på nätet är idag mer uppskattat än någonsin. Spelsajterna blir fler och bättre för varje månad som går, Konkurrensen om spelarna är stor, så det gäller för de stora aktörerna att hela tiden hålla sig uppdaterade med de allra senaste tjänsterna för att bibehålla och rekrytera ny spelfantaster. Sverige ligger i framkant vad det gäller spel samt spelutveckling i världen.

Det finns dock ett nytt sätt att satsa, som har blivit en motståndare till de väletablerade spelsajterna – Spelbörsar. Om du lirar genom en spelbörs så ökar oddsen samt därmed vinstsummorna, vilket givetvis lockar lirare.

I spelintustrin cirkulerar enormt mycket pengar samt varje dag blir folk rika på spel. Samtidigt är det dock en hel del som drabbas av motsatta besvär med spelberoende samt ekonomiska svårigheter som följd. Varje ansvarsfullt spelbolag har aktiva insatser mot spelberoende, men fastän det är det förstås en fullkomlig del personer som faller i gliporna. Klicka Här för mer info

Ett spelberoende kan vara absolut lika förödande för en människa som vilket annat krävande beroende som helst. Ogenomtänkta kredit för att kunna spela leder till svåra ekonomiska bekymmer som i sin tur kan försöra relationer samt social status. Det kan därjämte gå riktigt snabbt.

Spelberoende är en sjukdom, obotlig och vidrig. Obotlig – man kan sluta spela och inte mer. Därför skall man se till att inte riskera att bli sjuk.

Att satsa är dramatisk och skänker vardagen en extra krydda. Tanken att man kanske blir förmögen exakt idag är kittlande. Detta ska man kunna njuta av samt för att kunna göra det så har man själv det yttersta ansvaret att satsa med förstånd. Antagligen sätter man av en antagligen avvägd summa att satsa för per vecka och håller sig till den, eller så begränsar man sig på annat sätt.

Att satsa genom lay odds kan man göra på alla möjliga sporter, allt från fotboll till hästar, tennis och golf, så länge spelsajten man spelar på erbjuder tjänsten. I enkla meningar så innebär lay odds att man lirar på den man tror kommer att förlora och så länge den man har satsat på förlorar så spelar det ingen roll hurdan de andra utkomsterna ser ut. Lay odds, eller att satsa på förloraren, är knepigare ju fler författning det finns i idrotten man väljer.