Lidström chanslös när Hysén blir årets sommarpratare

Förra veckan meddelade en av världens mest framgångsrika och prisade NHL-backar genom tiderna att han lägger skridskorna på hyllan. Enligt ComeOns odds ( vilka är bra enligt Gert Gambell) är det nu solklart att ”Lidas” första uppdrag på hemmaplan blir som sommarpratare i Sveriges Radio P1, vilket endast ger 220 kronor tillbaka på en satsad hundring. I racet till den inofficiella titeln ”Årets sommarpratare” får den meriterade backen däremot se sig besegrad av vårens stjärnskott Anton Hysén som endast ger 150 kronor tillbaka på en spelad hundring, om han blir den mest nedladdade sommarprataren på Sommar i P1 web.

ComeOn odds visar även att Sommarpratarna 2012 ser ut att få en riktig stjärnglans, med aktuella profiler som Björn Ranelid, Anja Pärson, Noomi Rapace, Loreen, Arne Hegerfors och Laleh.

– Sommarpratarna är redan en svensk klassiker och precis som föregående år kommer startfältet bestå av en skön mix av svenska profiler. När ”Lidas” nu lägger skridskorna på hyllan och flyttar hem från Detroit är vi övertygade om att han blir en utav årets sommarpratare. Däremot tror vi inte att han blir den mest nedladdade sommarprataren utan får se sig besegrad av den otroligt omtyckta & populära Anton Hysén, avslutar Thomas Bertilsson på ComeOn.

Flest nedladdadningar på Sommar i P1 web 2012:

Odds
Anton Hysén 1.65
Nicklas Lidström 2.30
Björn Ranelid 2.50
Noomi Rapace 2.60
Anja Pärson 3.20

SATSA HOS SVERIGES LEDANDE SPELFÖRETAG MED EM-Bonus – BETSSON

Deltar i SR P1 Sommarpratarna 2012?
Odds
Anton Hysén 2.00
Nicklas Lidström 2.20
Noomi Rapace 2.20
Anja Pärson 2.40
Loreen 4.00
First Aid Kit 4.80