Lördagsmys med lotto resultat lördag på TV-apparaten

Lotto Resultat Lördag

Lotto resultat lördag presenteras i TV4s direktsända dragning klockan 19.55, så har det varit ända sedan lotto presenterades av Svenska Spel år 1980. Spel lotto vann snabbt sin trogna flock anhängare och det finns folk som sedan starten har spelat lotto ända sedan starten för över 30 år sedan.

Lotto är ett rent turspel, det finns inga som helst möjligheter att ana dragningen av de 7 nummer som består veckans lottorad. Siffrorna väljer man ut emellan 1-35 samt vill man så kan man alltemellanåt lägga till en joker på det, för möjlighet att vinna lotto jackpot. Lottojackpotten heter Drömvinsten och har hängt med sedan år 2005. De som viner drömvinsten får en belopp på minimum 75 miljoner kronor, vilket är svindlande mycket pengar.

Via Internet kan man spela på börsnoterade Oz Lotto och vinna jättevinster i AU-dollar. Där räcker det att lottoraden är rätt och förhoppningsvis får detta Svenska Spel att börja med bättre vinster. Det är bara ibland jackpottarna är värda namnet – på Oz Lotto är dom alltid jättelika.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Det är emellertid förhållandevis få som någonsin får ta del av ett litet antal större summor pengar tack vare lotto. Den största vinnaren i detta idé är helt färdigt den svenska staten som drar in miljarder kronor var år. Lotto är en stor del i detta då lotto samt andra sifferspel är Svenska Spels största kassakor. Det finns många som idag ställer sig frågande till den moraliska aspekten i att staten har monopol på spelande, i isynnerhet när spelmissbruk har blivit ett hyfsat utbrett bekymmer.

Det är när annonser dag efter dag visar lyckliga storvinnare i media, men nära nog aldrig lyfter fram de offer för speldjävulen som blir allt fler i vårt samhälle, som man kan fråga sig vilket som är viktigast för staten – den stora inkomstkällan, eller människors väl? Det börjar äntligen dykning opp terapigrupper för spelberoende, men i jämförelse med andra typer av beroenden som alkoholister alternativt narkomaner så får de som hamnar i spelmissbruk väldigt lite assistans – i synnerhet från staten. Dock sällan från lotto, sjukdomen orsakas oftas av spel i realtid som spelautomater eller Bingo. En stående kupong på lotto varje vecka är att betrakta som ofarlig om insatsen är rimlig och inte allt man har.

Det är pga allt detta som det är oerhört angeläget för var och en att själv ta ansvar för sitt spelande. Berätta sig själv om statistik samt följa de råd som ges av andra spelare. Avsätt en obetydlig belopp för spel var månad samt kom på sätt för att minimera risken att du överstiger denna summa. För var drömvinst som delas ut har många av spelare gått med större samt mindre förluster. Mer Info HÄR

Skulle man ha spelat på veckans lördagslotto men råka bomma dragningen av lotto resultat lördag, så finns det möjlighet att bese sin rad på internet eller via Text-Tv, så det finns ingen anledning att oroa sig om man har annat för sig bums innan kl. 20 på lördagen. Spelstopp för lotto lördag resultat infaller kl. 17.45 samma dag. Är man mer sugen på att spela före onsdagens lotto dragning så infaller spelstopp kl. 17.15 och livedragningen sker kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Dragningen av lotto resultat lördag sänds alltemellanåt i TV4 samt ibland i TV7, avhängig på hurdan TV-tablån ser ut i övrigt.