Lotto onsdag resultat presenteras kl.

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en axiom lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens belysning år 1980 samt då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar två gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels Inkomstkälla money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Spelet är lätt samt lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att varje vecka få bänka sig vid Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen skänker en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera rejält, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt enkelt att bilda sig samt kanske är det därför som spelet lockar så många spelare. Man väljer ut sju siffror emellan 1-35 och har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 och tar ungefär 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man dessutom chans att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset eller en hundralapp på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto samt vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett beroende som sakta men säkert tar upp mer samt mer av ens tid, hushållning och oro. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige och mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän hjälp att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till samt med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam samt övergiven när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nästan hur lite alternativt mycket pengar man vill samt det är ett bra förslag att hålla spelkostnaderna nere. Många människor behöver hava gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att bevista sitt lokala spelombud, köpa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig kulspetspenna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online. Vill Du veta mer Klicka Här

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.