Lotto resultat varje onsdag och lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel händer på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 och hundratusentals tittare sitter redo med sin kupong i framtidstro om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, realiteten är att det är Lotto som i kombination med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver ett litet antal kunskaper hos spelaren för att förbättra hans eller hennes odds. Det skall blott väldigt mycket tur till för att man skall inbringa en vinst värd att nämna.

Om man lirar på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt satsa på Jokern och därmed ha möjlighet att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten skänker alltid en enskild lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Främst samt framförallt finns det egentligen en djupt önskan i de flesta av oss att abrupt få en stor mängd pengar, utan större prestation eller ansträngning. Vissa är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares rutin för de där själva samt för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är knapp möjlighet att faktiskt vinna något av nog värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som lirar på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta procedurer kring sitt spelande. Antagligen avsätter de en viss summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Klicka Här för mer info

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att satsa å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en kaffe samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn och ro samt med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man samt går tillbaka och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, avhängig på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre och bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig före burken för att fylla i sin lottokupong samt med blott några klick är raden inskickad. Charmen i att spela lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket passar i dagens stressade by.

Spelstopp infaller vid samma tid varje veckan, kl. 17.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många slår vad oxå till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.