Lotto resultat varje onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 och hundratusentals tittare sitter beredda med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, realiteten är att det är Lotto som i kombination med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett väldigt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att bättra hans eller hennes odds. Det skall blott enormt mycket tur till för att man ska kamma hem en jackpott värd att ange.

Om man spelar på lotto så kan man ibland samtidigt satsa på Jokern och därmed ha chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten skänker alltid en individuell lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Främst samt främst finns det nog en djupt begär i de flesta av oss att plötsligt få en stor antal pengar, utan större insats eller ansträngning. Somliga är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares vanor för dem själva samt för andra. Att statistiken tydligt meddelar att det är minimal chans att faktiskt vinna något av nog nytta bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som lirar på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler runt sitt spelande. Kanske avsätter de en speciell summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år.

Man kan idag gå tillväga på en del olika sätt för att satsa å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ner till sitt spelombud, beställer en kaffe samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn samt lugn samt med begrundan fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går hem och väntar på lotto onsdag resultat alternativt lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt lite äldre och bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka. Klicka Här för mer info

Den yngre lottospelaren bänkar sig framför burken för att fylla i sin lottokupong samt med blott ett litet antal klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet kring spelandet, vilket matchar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många spelar oxå till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.