Nu för tiden är det möjligt att skrapa lotter även på internet

Det är möjligt att handla svenska lotter genom de fysiska spelombuden men dessutom på webben. Exempelvis spelsajter som svenskaspel.se, svenskalotter.se eller bet365. Det finns många svenska lotter att välja bland och de kan variera mellan spelsajterna. De svenska lotter som finns tillgängliga hos spelombuden tenderar att vara av standardsort – Triss och Tia.

Att spela på svenska lotter är en präktig spänningshöjare i vardagen, oavsett om man spelar med fysiska svenska lotter, alternativt på virtuella lotter på webben. En del tycker att känslan av att skrapa fram sin vinst på en «riktig» lott är överlägsen och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler anser att lotterna på webben ger exakt likadan känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar genom papperslotter eller lotter på internet.

Att spela på svenska lotter via nätet är en marknad som utökas och växer för varenda år som går. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för alla, när som helst och var som helst. Äldre människor kan utan stress sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en långtråkig stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott online.

Något som är viktigt att komma ihåg när man ger sin in i spelvärlden – oavsett om man begränsar sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt vis – är att spela med måtta. Många drabbas enkelt av speldjävulen och förlorar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till svåra skulder hos både släkt samt banker. Man tror lätt att den där vinsten enbart är en enda lott ifrån – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter måste vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett mycket bra sätt att hålla kontrollen.

De flesta som regelbundet spelar på svenska lotter drömmer såklart om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden under 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just precis en tia och är därmed 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel också), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är ganska rejäl och ganska ofta sker det att man får tillbaka lottpriset. De rejäla drömvinsterna är däremot inte särskilt många och man bör ha enormt tur för att kamma hem dem. Det kan kännas som att det är en simpel sak att kamma hem en miljon, men i verkligheten är det väldigt få som gör det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna. Trio Tips: Klicka på denna länk.

Det exponeras en hel del reklam för att locka oss att köpa svenska lotter. Vissa av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker exempelvis inte på Triss, som är den populäraste av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».