Önskar man besegra slumpen?

Blev man förundrad när dina senaste lottodragningar fått upp några ovanliga mönster av segrande siffror?

Det händer rätt så ofta – även i de stora spelen.

Innan man läser vidare önskar jag ge dig en liten varning.

Detta kommentar beskriver en del grand utav en spelteori om att hitta mönster i annorlunda lottodragningar.

Det är många som tror på denna och dylik teorier men antagligen lika flera som antar att Lotto är totalt slumpartat och att man lika helst begagna till exempel en slumpvalsgenerator art den som den Australiska spelsajten OZ Lotterie offererar.

Oavsett om man lirar Powerball, Super Lotto Fördel alternativt ett mindre lotto i din lokala stad eller ort, får flera dragningar några konstiga, oförklarliga nummersekvenser då och då.

Denna obalans är rätt så vanlig, samt det är därför du behöver ett system som förutspår sneda mall och justerar för dem, för att ge dej bättre odds att vinna.

Men man antagligen ej har hittat ett sådant system ännu.

Så hur kan man vara mer selektiv i valet när man ska undvika dessa nummer?

Lösningen är lyckligtvis rätt så enkelt, och du behöver inte ens en kalkylator alternativt skrivdon! Klicka här nu för mer info

Man kan göra det genom att bara kolla det vinnande numrens serie.

Här är stegen:

1. Kolla in resultatet av den sista dragningen i det spel man lirar.
Man kan alltid hitta dessa resultat genom att söka antingen direkt på spelsajten eller med Google efter att just ditt spel.
Backa till de segrande numren på den senaste dragningen av ditt spel.

Spelar ingen roll om det är mitt i veckan alternativt en lördagsdragning – se blott till att det visar den senaste uppsättningen vinnande nummer.

2. Se om denna dragning visar ett litet antal ovanliga sifferkombinationer, som i följande exempel:

– Tre på varandra följande nummer tillsammans som 3, 4, 5, alternativt 25, 26, 27, alternativt till samt med 41, 42, 43.

– Nummer koncentrerade ihop i förena änden utav lottoområdet, som 33, 35, 36, 38 eller 2, 4, 5, 7, 8 (hoppas du förstår, inte dessa siffror absolut – blott ett liknande mönster).

– Ovanliga mall nära antal 3 eller flera som kan vara ett mall som 2, 4, 6, 8 i ett par områden av de segrande numren är ett andra exempel.

Här är hemligheten.

3. Om ditt spel visar något av dessa mall, då måste man investera mycket efterträdande match.

Dina vinstchanser kommer att förbättras alldenstund det är troligt att mönster med något utav dessa ovanliga nummeruppsättningar kommer att dras åter i nästa parti.

Forskning innehar visat att risken för att somliga mönster upprepas genomgående är mycket rara i dessa varianter av spel.

Igenom att leta efter konstiga nummermönster som de oerfaren, och igenom att investera hårdare efterträdande dragning, kan du i enlighet med denna spelteori förbättra dina vinstchanser mycket.