Rätta lottoraden lördag i direktsändning av lotto dragningen

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos start 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas självklart in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan satsa, därpå efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju nummer som ska komma i rätt ordning för att ge avans. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern samt då hava möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot samt alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 och har som mest get en enskild lirare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en helig hävd för vissa samt en sällan förekommande spontan ingivelse för andra oxå finns det de som spelar antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hurdan ofta man lirar och vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel spelar allt mer och ofta. Att satsa lotto är hurdan lätt som helst, nästan lika lätt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 kollar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att finna resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på nätet växer och allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare anser dock att hälft poängen med att spela försvinner när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud samt fylla i sina valda nummer på en papperslapp betyder något för riten. Många lirar oxå absolut innan slussarna stängs för inlämning och stannar kvar samt dricker en bägare fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna förfarande vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att spela lotto, eller vilken annan spelform som helst som hästar, idrott, skraplotter, casino alternativt slotmaskiner, så är det ett viktigt förslag att från början avgöra hur mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i frekvens med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett problem som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man låna till moderat och vänster samt hela tiden berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt låga odds för att man ska bliva miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en sund grad och med jordnära inställning. Lottospel skall vara ett nöje, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Läs mer här

Lottoraden lördag kan man satsa på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.