Spela på spännande 3wow skraplott på nätet

3WoW skraplott spel är en skraplott som inget övrigt, och är en av de mest populära online på webben  spelen av ett mycket bra anledning – välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska summanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska spelportaler, på en del utländska kan du vinna mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den ursprungliga skraplotten gjordes med hjälp av manuella tekniker för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av  forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.
Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal olika sätt att vinna på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord eller är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW scratchlotten är en av de mest populära kategorierna av online på webben skraplotter. Om du inte vill spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera satsa på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att alla online spelportaler har chans att provspela totalt avgiftsfritt. Du behöver inte vara nervig att satsa, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelsajter samt räcker inte det så kan brukar det oxå finnas en supportfunktion.

Innan du börjar agera på ditt 3Wow spel, läs detta som bitvis är hämtat från spelbolagets ComeOns sajt.

Reglerna för att spela på skraplotten 3 Wow är mycket enkla,
Om du känner dig osäker på hur spelet fungerar så kan du spela ett mängd omgångar totalt avgiftsfri. Då väljer du först att satsa på prov.
Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten före du börjar satsa med riktiga pengar.
Sedan är det bara att alternera till läget där du lirar för riktiga pengar samt välja hur mycket du vill investera med plus- samt minus-knapparna.
Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.
Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du då riktig tur kan du vinna enormt stort.
Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en enorm storvinst på hela femtiofem kronor i månaden i 15 års tid.
Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så smått som 5,50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med på webben spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna varje månad så borde oxå din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply