Spela på dramatisk 3wow skraplott på webben

3WoW skraplott spel är en skraplott som inget annat, samt är en av de mest populära på nätet spelen av ett mycket gott skäl – välj rätt kort och du kan ta hem den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska sajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den ursprungliga skraplotten gjordes med hjälp av manuella metoder för slumpmässiga val. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten.
Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta sker vinner spelaren denna summa. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal olika sätt att ta hem på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker eller Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på internet skraplotter. Om du inte vill spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att prova spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att alla online på internet sajter har möjlighet att provspela totalt gratis. Du behöver inte vara nervig att satsa, idag har alla spelbolag jättebra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelportaler samt räcker inte det så kan brukar det också finnas en supportfunktion.

Innan du börjar satsa på ditt 3Wow spel, läs detta som bitvis är hämtat från spelbolagets ComeOns sajt.

Reglerna för att spela på skraplotten 3 Wow är mycket enkla,
Om du känner dig osäker på hur spel funkar så kan du agera ett mängd omgångar helt gratis. Då väljer du först att spela på prov.
Då kan du skrapa hurdan mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten innan du börjar agera med riktiga pengar.
Sedan är det bara att alternera till läget där du spelar för riktiga pengar och välja hur mycket du vill investera med plus- samt minus-knapparna.
Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja emellan samt skrapar, antingen en ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.
Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du då riktig tur kan du vinna enormt stort.
Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i femton års tid.
Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så lite som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt tursam!

Att alla spelsajter med på nätet spel, inte bara 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre dramatiska,vinner du desssutom 11 miljoner eller de femtiofem tusen kronorna varje månad så borde också din dag vara räddad.