Tattersall Australien Oz Lotterie

Australien innehar en en förhållandevis liten invånare på cirka 21 miljoner människor, men Tattersall som driver Australien Lottery offererar ändå många spel för folk att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, samt Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto och att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men utav totalt olika skäl.

För de människor som spelar på lotteri alldenstund de vill vinna så mycket slantar som möjligt, oavsett oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela. Klicka här nu för mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ca 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är stort!

Detta var alltså för folk som vill vinna en mängd slantar på lotteri men de ska också vara uppmärksamma på oddsen och då antagligen de önskar spela ett spel vari de är mer sannolikt att vinna (fast inte lika mycket).

Det bästa spel för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas av internationella gäst genom OZ lotterie sajten när de väljer måndag och onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon och det har en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Okej är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är också 45 gånger mer sannolikt att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en rättvis kompromiss.

En ytterliggare postitiv egenskap med Oz Lottery, även om vilket spel du väljer att spela, är att om man vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara anonym om det är vad man föredrar.

Till skillnad från i US OF AMERICA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få behålla sin anonymitet samt integritet.

Oz Lotto är ett av de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet tillgängliga samtliga sju nummer korrekt men oxå med vinster för dem som fick endast ett fåtal av de sju numren korrekt.

Eftersom NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten tillgängliga alla de exakta siffrorna i en kombination absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel innehar uppenbarligen mindre probabilitet än 5/34 till exempel.
I själva verket offererar inga lotterier ett enkelt sätt att plocka vinnande sifferkombinationer.

Samtliga former av lotterier offererar bara alternativa sätt för en fragment utav befolkningen att ha mer inkomst, men å andra sidan blir de mycket lyckliga.

Bortsett från Oz, är det också Powerball.

Powerball sägs precisera drömmen en speldrömmare fantiserar om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 var dragning och det massiva priset kan även uppgå till $ 53 miljoner euro.

På grund av dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy av alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det segrande kortet äga alla fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som bara fick en andel av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.