Slot maskin är en modernare enarmad bandit

En slot automat är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en handtag för att få ett antal hjul att rulla samt landa på vissa symboler som i vissa kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets Amerika. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spel. Namnet «enarmad bandit» fick spelet av samtliga sura förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs online. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medan en speciell art av slot apparat stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet oxå.

En slot maskin online fungerar precis som en fysisk maskin vad innefattar insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på webben är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar upp någon fysisk plats alternativt kräver samma art av underhåll.

Vill man agera på en slot maskin, men utan att betala prestation eller få några ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man spela avgiftsfri slot spel. Det finns mycket av hemsidor som erbjuder avgiftsfri slot, också de största spelsajterna brukar låta en spela hur mycket demoversioner man önskar.

Är man en riktig slot apparat entusiast samt dessutom ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel samt sälja till de stora spelbolagen, det är flera ungdomars fantasi att bli exakt spelkreatörer men konkurrensen är förstås stenhård och jobbet kräver en hel del passion samt snillrikhet.

Flera av världen slot maskin älskare fastnar i beroenden, man spelar samt spelar samt till slut har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelmissbruk kan drabba nära nog vem som helst, burgen som fattig, ung som gammal och social som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att avstyra att deras spelare hamnar i beroenden, men allt sker så anonymt idag att det är mycket svårt att skilja beroende från entusiasm.

För att undvika att hamna i spelmissbruk så kan man varje vecka ha en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex föra över en fast summa slantar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Somliga ser vinster som förbjudna spelpengar, medan andra tycker att samtliga vinster får spelas upp – det beror lite på hurdan man kollar på sitt spelande. Läs mer här
Om spelandet är ren underhållning så kan man agera opp sina vinstpengar, men spelar man med fantasier om att vinna slantar, så skall man egentligen bevilja vinsterna sättas in på sitt privatkonto innan de spelas upp.

Att agera slotmaskin spelautomat maskin skall vara roligt, inte en jakt på rikedom. Blir man rik på sitt slot maskin spelande så får man se det som en fantastisk bonus.