Slot maskin är en nyare enarmad bandit

En slot maskin är en spelautomat som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en handtag för att få ett mängd hjul att rulla och ta mark på vissa symboler som i somliga kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som skapades i 1800-talets USA. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spelet av alla sura förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska och allra flest spel genomförs online. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medans en viss art av slot apparat stannar av sej själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot apparat online fungerar absolut som en fysisk apparat vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på internet är betydligt större samt mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar upp någon kroppslig plats eller kräver samma typ av bidrag.

Vill man spela på en slot maskin, men utan att betala insats eller inneha ett litet antal ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man agera avgiftsfri slot spel. Det finns mycket av portaler som offererar avgiftsfri slot, också de största spelsajterna brukar bevilja en agera hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt dessutom ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel samt avyttra till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bliva exakt spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård och jobbet kräver en fullkomlig del glöd samt snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man lirar och spelar och slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan drabba nära nog vem som helst, burgen som arm, juvenil som gammal och social som enstöring.

De stora spelbolagen har en skyldighet att göra vad de kan för att undvika att deras lirare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket besvärligt att avskilja avhängig från entusiasm.

För att undvika att hamna i spelberoende så kan man var vecka ha en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att öka. Man kan t ex bringa över en fixerad summa pengar till sitt spelkonto var måndag, dessa har man sedan att spela för, men inte mer.

Somliga ser vinster som förbjudna spelpengar, medans andra tycker att samtliga vinster får spelas opp – det beror en del på hurdan man kollar på sitt spelande. Klicka Här
Om spelandet är ren underhållning så kan man spela opp sina vinstpengar, men spelar man med fantasier om att vinna pengar, så ska man egentligen bevilja vinsterna slinka in på sitt privatkonto innan de spelas opp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat skall vara roligt, inte en jakt på rikedom. Blir man rik på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.