Spela trisslotter och håll drömmarna vid liv

Att skrapa trisslotter är ett stort nöje för de flesta människor. Det som förenar de flesta som gillar att skrapa trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att handla en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller ej och många har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill fort skrapa igenom hela lotten medan andra försiktigt skrapar ruta för ruta. En del skrapar enbart precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ännu några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke kan skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Om man skrapar fram 3 TV-rutor genom sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således många annorlunda typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag utföra på två annorlunda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och lägga pengar på fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av personer. Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en utmärkt gåva att ge bort. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i present tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det eventuellt kännas aningen surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen skrapa trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Speltips skrap: Klicka på denna länk.

Andra väljer att spela trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.