Testa lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen uppfanns i US of America på 1800-talet samt drev många lyckönskare till vansinne. Enarmade banditer fick sitt beteckning av sura bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spelet i rullning. Man vinner givetvis kortare tid än man förlorar, men som med samtliga turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som lirare ha tur och dra hem jackpot. Detta har drivit flera människor in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för människor att försättas i ekonomiska samt sociala besvär relaterade till sitt spelmissbruk. Bara på somliga färjor kunde man ännu finna enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelautomater som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt på webben. Det finns en oändligt utbud av spelföretag på webben, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, därtill det statligt ägda Svenska Spel. På dessa sajter kan man agera precis vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och betting därtill enarmade banditer samt andra slot spel.

Att spela online är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in pengar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra idé att i förväg bestämma hurdan mycket slantar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelmissbruk.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på internet är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Alla stora spelsajter offererar ett jättestort sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer och Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt vadslagning.

Många gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får dubbla insättningssumman att agera för. Sedan kommer jämnt bonuserbjudanden till ens e-mail vilket skänker en fler spelchanser och därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på tur samt dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad procent i vinst till sin innehavare, kvarvarande andel bestämmer slumpen. Länk till mer info
De som absolut kan anses vara vinnare när det innefattar slot automater är de som äger dem.

Om man diggar att agera enarmade banditer, men utan att varken betala eller äga möjlighet på vinst så kan man spela utan insats. Det går att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur alla åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara roligt att agera denna typ av spel, men för att få spela i Sverige så måste man enligt författning vara över 18 år gammal.