Testa lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen skapades i Amerika på 1800-talet samt drev flera lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt beteckning av tjuriga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en handtag på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spel i rullning. Man vinner givetvis mindre än man förlorar, men som med samtliga turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större perspektiv så är den störste vinnaren på enarmade banditer samt andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som spelare inneha lycka samt dra hem jackpot. Detta har drivit många människor in i svåra spelberoenden samt 1979 förbjöds alla enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för folk att försättas i ekonomiska och sociala bekymmer relaterade till sitt spelmissbruk. Blott på vissa färjor kunde man ännu finna enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner och spelmaskiner som utvecklats från enarmade banditer absolut överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt online. Det finns en oändligt sortiment av spelföretag på webben, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair och ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa portaler kan man spela absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och betting samt enarmade banditer samt andra slot spel.

Att spela på internet är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in pengar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hur mycket pengar som får användas till spelande varje månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter offererar ett jättemycket sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter och betting.

Flera gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får fördubbla insättningssumman att agera för. Sedan dyker upp regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket skänker en fler spelchanser samt därmed oxå fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på lycka samt dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad procent i vinst till sin ägare, resterande andel bestämmer slumpen. Klicka Nu för mer
De som absolut kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som har dem.

Om man gillar att agera enarmade banditer, men utan att varken betala alternativt inneha möjlighet på avans så kan man agera utan prestation. Det går att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur samtliga åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara kul att spela denna typ av spel, men för att få agera i Sverige så måste man enligt författning vara över 18 år gammal.