Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötmedel tillverkat av strösocker för bästa smak

Allt fler tillverkar personlig lemonad som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus innehåller ca 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

zero

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läsk som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor från butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter egen smak. Att man utför en rejäl prestation för miljön är en extra bonus.

Det finns välsmakande anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och dessa kan doseras på ett sätt som passar dej bäst. Dessutom så fungerar de bra till samtliga varianter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger äkta fin smak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare smak genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en butelj räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Gör originella smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda eller andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush ej fungerar tillsammans.

Aromhuset, som också saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja ska slusha.

Metoden presenteras oxå den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Aromhusets metod för att blanda sockerfri slush på minuter fungerar lika bra med Zero Jumust

Så här gör man sin egen sockerfria Slush

Ta fram en mycket bra mixer med extra effekt
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod fungerar även vid fikaställe-servering i lägre skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en god vara eller rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till bubbelvatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten skall smaka i framtiden.

Det är skojigt att skapa egen läsk och du kommer så småningom att märka att du kan kreera den perfekta drycken på detta vis. Smak till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller göra sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett tips alternativt så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en lemonad som är helt unik, det existerar ett helt sortiment. Till på köpet så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på strösocker och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

aromhuset

Bubbla vatten hemma och använd aromer du aldrig tröttnar på

Nog har du känt dig irriterad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde få detta då butikerna inte saluför. Alternativt så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så mumsigt. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha då du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att lessna på din personliga hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden skifta smak och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt vatten.

Anpassa vilka aromer du väljer till läskmaskinen så du har för olika tillfällen

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens kalas med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läsk som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiken. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. festmust Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.