Många otroliga lotterier att välja bland hos Eurolotto

Svenskarnas chans att bli mångmiljonärer på Eurolotto

Gör dig beredd för ett lotteri som kan bringa drömvinsten. Vinn över 100 miljoner euro. Att spela via Eurolotto är tryggt och säkert med tanke på att det ägs av svenska spelkoncernen Cherry. Det är angeläget att kunna våga prova att spela på lotto online. Att avstå kan ju rentav innebära en förlust. Allt fler svenskar har börjat spela på Eurolotto och upptäckt vilka enorma vinster som delas ut.

För att komma igång och spela på Eurolotto krävs ett konto. Det är enkelt och smidigt att registrera sig. Fyll först i personlig information på ett formulär online. Därefter skickas en bekräftelse till den e-postadress man har uppgett. Efter man därefter har klickat på bekräftelselänken som är bifogad i mailet kan man spela sin första lottorad. Tänk dock på att för att få deltaga i en dragning måste spelkupongen lämnas in senast trettio minuter innan dragning.

Lotterier som har gett mest i vinstutdelning är bland annat Euro Millions. Det är ett lotteri som folk över hela världen spelar på. Det är flertal som vunnit och får vara med om att bli mångmiljonärer, vilket händer varje vecka. Lotteriet går ut på att man väljer 5 tal av 50 och även 2 så kallade lyckostjärnor av 11. En rad kostar enbart 2,35 euro styck, och varje tisdag och fredag kl. 21:00 sker dragningar i Paris som självklart kan bevittnas live online.
hur spela lotto med joker

Det finns också något som kallas Boosterball vilket är ett tillval för varje lottsedel. Man väljer tre boosterbollar att nyttja och väljer önskad insats från 1 euro till 10 euro. Ifall alla tre boosterbollar matchas med de nummer som dras är det möjligt att vinna allt från 1000 euro till 10 000 euro. En vanlig utdelning för samtliga korrekta nummer genererar dock enbart 12 euro.

Vill man inte riskera att missa att delta i ett lotteri och gå miste om vinstchanser så är det bra att införskaffa ett abonnemang. Det innebär att det kommer bli enklare att spela. Man behöver inte fundera på att välja om samma tal varje vecka. Du kan alltså låta din givna lottorad stå kvar i väntan på att den en vacker dag ska slå in och bringa en kolossal vinstsumma.

Euro Millions har varit igång som lotteri sedan februari 2004. Sedan dessa har lotteriet levererat enorma jackpottar och gjort flertal människor rika. Det sker regelbundet att jackpottar överskrider 100 000 000 euro, men det finns ett par från Skottland som har rekordet på hela 180 000 000 euro.

Den som spelar på Eurolotto för första gången ges en pengarna-tillbaka-garanti som en välkomstbonus. Det medför att man rentav har chans till en av världens största jackpott helt kostnadsfritt

Ett vanligt spel innebär en enda dragning. Dock kan man abonnera på något som kallas nummerväljaren ifall man vill medverka i flera dragningar i följd. Det finns även möjlighet att slumpa sin rad. Systemet tar då slumpmässigt fram lottonummer med dem bästa vinstalternativen.

Efter varje dragning skickas ett meddelande till spelarna och eventuella vinster tillförs per automatik på spelarens konto.